Belföld

Veres verős fiai

Rejtett kamerás felvételek bizonyítják, hogy Veres János pénzügyminiszternek a nyírbátori strandon rockfesztivált rendező fiai, illetve barátjuk nem válogat az eszközökben, ha érdekeik érvényesítéséről van szó. Ha kell, a zsarolástól sem riadnak vissza – írta a Magyar Nemzet.

A nyírbátori AzFeszt (Amatőr Zenekarok Fesztiválja) nevű rendezvényt – melyet a pénzügyminiszter fiai, Veres Tamás és Gábor szerveznek – negyedik éve tartják a város termálfürdőjének területén. A strandon két büfé működik, mindkettő a fürdőt üzemeltető cégé. A Veres fiúk egyik jó barátja, a Nyírbátorban diszkót üzemeltető Tokaji Tibor, akié a fesztiválon működő legnagyobb vendéglátóegység, évek óta versenytársat lát a strand büféiben – írta a lap.

A Magyar Nemzet értesülése szerint a múlt évben a büfé tulajdonosa ajánlatot kapott: vagy fizet az ötnapos fesztivál ideje alatt napi százezer forintot a szervezőknek, vagy nem engedik kinyitni. Tokaji fojtogatással is nyomatékot adott óhajának. Barátja akcióját Veres Tamás is végignézte. Minthogy a büfés nem fizetett, a fesztivált szervező Veres fiúk nem engedték kinyitni, azaz a büféhez odarendelték a rendezvényt biztosító, a szocialistákhoz ezer szállal kötődő In-Kal Security embereit.

A lap birtokába került, három nappal ezelőtt rögzített rejtett kamerás videofelvételen Veres Gábor látható és hallható, amint a büfé tulajdonosával idén is próbál egyezségre jutni. A felvételen elhangzik, hogy Veres Gábor a tavalyi incidens kompenzálásaként felajánlja a büfé tulajdonosának, hogy idén 300 ezerért békén hagyják, és garantálják a biztonságát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik