Belföld

Elraboltak három nőt Budapesten

Lakókocsiban és konténerben tartották fogva azt a három nőt, akiket az éjszaka Budapest XI. kerületéből hurcolt el négy férfi. Egyiküket megerőszakolták, a gyanúsítottakat még az éjszaka elfogták – közölte a rendőrség.

A három nőt éjfél körül egy elsötétített ablakú autóból szólították le, hogy elviszik őket bulizni. A nők nemet mondtak, az ismeretlen férfiak azonban nem sokkal később egy másik autóval ismét visszatértek. Egyikük rendőrség feliratú bőr igazolványt mutatva közölte a nőkkel: 72 órára beviszik őket a rendőrségre. Az autóba tuszkolt nőket egy telephelyre vitték, ahol kettejüket egy lakókocsiba küldték, harmadik társukat pedig egy konténerbe zárták.

A lakókocsiból az ott álló férfit félrelökve meg tudtak szökni a fogvatartottak, de közben egy szakállas férfi fegyverrel fenyegette őket. A harmadik nőt a konténerben székhez kötözték, az egyik emberrabló megerőszakolta, majd egy gumibothoz hasonló eszközzel meg is ütötte. Ezután oldozta csak el, a nő így tudott megszökni.

A három nő egy közeli benzinkútról kért segítséget a rendőröktől, akik megtalálták a telephelyet, és onnan előállítottak öt férfit. Egyiküknek fegyverviselési engedélye is volt. Az ügyben a XI. kerületi rendőrkapitányságon folytatnak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik