Belföld

Megnézhetik pontjaikat a felvételizők a Felvin

Működik a "Pontjaim" menüpont az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) honlapján, a www.felvi.hu-n, ahol a jelentkezők megtekinthetik az adott napig feldolgozott dokumentumaik alapján számított felvételi pontszámukat - közölte a központ az MTI-vel.

“Az Én felvim” szolgáltatás segítségével a jelentkezők ellenőrizhetik a beküldött és feldolgozott eredményeik, illetve dokumentumaik (bizonyítványmásolatok, a többletpontokat igazoló dokumentumok) alapján számított felvételi összpontszámukat.

A pontok számításának alapját a feldolgozott, ellenőrzött eredmények képezik, ezeket az “Eredményeim” menüpontban lehet megtekinteni. A jelentkezők összpontszáma jelentkezési helyenként, külön-külön részletezve szerepel.

Fontos tudni, hogy a pótlólag megküldött dokumentumok feldolgozása és ellenőrzése folyamatosan történik. Az utólag benyújtott dokumentumok alapján hitelesített eredmények csak bizonyos átfutási idő után jelennek meg a pontokban, így a dokumentumok beérkezésétől, valamint a feldolgozás menetétől függően a jelentkezők honlapon szereplő pontszáma napról napra változhat a következő hetekben.

A jelentkezőknek tanácsos folyamatosan figyelemmel kísérniük a felvi.hu-n megjelenített pontjaikat. Amennyiben problémát látnak, azt az ügyfélszolgálatnál jelezhetik (személyesen a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban – Budapest, Reviczky u. 6. -, e-mailben az info@felvi.hu címen vagy a 477-3131-es telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik