Belföld

Kármán-ügy: családon belül keresik a támadót

A Blikk információi szerint nem az olajmaffia körében, hanem családi körben keresik a rendőrök Kármán Irén megverőjét. Évekkel ezelőtt ugyanis volt olyan házon belüli vita az újságírónőnél, amely tettlegességig fajult.

A lap értesülései szerint a nyomozók az újságíró közvetlen környezetében keresik a támadókat. A Blikknek megerősítették, hogy korábban a megvert újságíró családjához rendőrt kellett hívni, mert tettlegességig elfajult egy veszekedés.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) azt valószínűsíti, hogy az újságíró előre eltervelt akciójáról volt szó. Az ipari kamera felvételén látszott, hogy Kármán letesz valamit az állítólagos megverésének helyszínén, feltehetően az előtte kikölcsönzött DVD-t. Ezt másnap meg is találták a rendőrök, a nő azt mondta, elrablásakor esett ki a kezéből – írja a lap.

Kármán Irén szerint minden a titkosított aktákkal van összefüggésben. „Az ezekben szereplő politikusok és rendőri vezetők mindent megtesznek, hogy ellehetetlenítsenek. Azt, hogy két éve milyen súrlódások és veszekedések voltak az életemben, rám tartozik. Megtudtam, hogy szűk baráti körömben egy III/3-as ügynök van. Ő adhatta a félrevezető információkat” – nyilatkozta Kármán Irén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik