Belföld

Szerdán is útfelbontások

Útfelújítás kezdődik május 16-án a XXI. kerület Völgy utca, a Kossuth Lajos utca és a Szentmiklósi út között és csatornafelújítás veszi kezdetét a X. kerületi Kőér utca, a Gergely utca és a Petrőczy utca között.

Május 16-án, szerdán kezdődik a Völgy utca felújítása a szegélykövek bontásával, a forgalmat helyenként sávszűkületek lassítják. Várhatóan a jövő héten marják a burkolatot, átépítik a szakaszokra eső buszmegállókat, majd új aszfaltszőnyeget terítenek az útra.

A munkálatok alatt mindkét helyszínen végig fenntartják a forgalmat, sávszűkületre és időszakonként sávlezárásra kell számítani. A munkálatok június 15-ig tartanak.

Kőér utca

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. beruházásában, a fővárosi útfelújítási munkákhoz kapcsolódva május 16-án csatorna-felújítás kezdődik a Kőér utcában, a Gergely utca és a Petrőczy utca között. A rekonstrukció várhatóan július 10-ig tart, ezt követően kezdődik az út burkolatának felújítása.

A munkálatok alatt a kétirányú forgalmat végig fenntartják, helyi útszűkületre kell számítani, illetve 30 km/h-s sebességkorlátozásra. A keresztező Gergely utcán közlekedő 17-es autóbuszok forgalmát az építési munkák nem zavarják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik