Belföld

Elindult a Fidesz új honlapja

Az igazságosság témájának feldolgozásával elindult a Fidesz internetes oldala, amely a párt novemberben kezdeményezett vitasorozatának témáit tartalmazza.

Az elmúlt hetekben arra kerestünk választ fővárosi és vidéki találkozókon, hogy a mai magyar társadalom mennyire működik igazságosan, miként lehet a fiatalok, a családosok és az idősek számára igazságosabbá tenni az életet – mondta Soltész Miklós, a Fidesz és a KDNP közös népjóléti kabinetjének vezetője.

Mint elhangzott, a Jövőnk című oldalon megtalálható igazságosság fejezet vitaindítójában szólnak a mai világban tetten érhető igazságtalanságokról, köztük a fogyatékkal élők gondjairól, a nők szerepéről a munkaerőpiacon és a családban, a térségi különbségekről, a romák helyzetéről. Az oldalon megszólalnak közéleti személyiségek is.

Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője a párt novemberben, Győrben megtartott kongresszusán jelentette be, hogy idén tavasszal négy témában kezdeményeznek vitasorozatot. Az első, januári téma az igazságosság, amit februárban az életminőséghez kapcsolódó környezetvédelmi, fogyasztóvédelmi, a fogyatékosok problémáiról szóló vita követ. Márciusra a közszolgáltatásokról, az állam feladatáról szóló vitát javasolta a frakcióvezető, áprilisban a versenyképesség lehet napirenden.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik