Belföld

nba, nhl

Mindhárom vasárnapi mérkőzésen hazai győzelem született az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi fordulójában. A New York Rangers-Tampa Bay Lightning mérkőzésen a hazaiak cseh szupersztárja, Jaromir Jagr beütötte pályafutása 600. gólját, ezzel az NHL történetének 16. játékosa lett, aki elérte ezt az álomhatárt. Az olimpiai és világbajnok, kétszeres Stanley Kupa-győztes csatár édesanyjának adja majd a jubileumi találathoz segítő korongot. Érdekesség, hogy Jagr 500. gólját is éppen a Tampa Bay ellen szerezte 2003. február 4-én.

NBA: Lakers-siker

Los Angeles, 2006. november 20., hétfő (MTI/AP) – A Los Angeles Lakers hazai pályán legyőzte a Chicagót az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
A sorozatban harmadszor diadalmaskodó kaliforniaiaknál a júliusban térdműtéten átesett Kobe Bryant csak 18 pontot dobott, Lamar Odom azonban 23 ponttal és 10 lepattanóval zárt.
A San Antonio ötödik idegenbeli mérkőzésén is nyert, főként Tim Duncan 35 pontja és 14 lepattanója révén.

Térdműtéten esett át Shaquille O,Neal, az NBA-ben címvédő Miami Heat 13-szoros All Star-válogatott klasszisa.
A 45 perces beavatkozás során az orvosok egy porcot hoztak helyre, amely nyolc napja, a houstoni Chuck Hayesszel történt ütközés során sérült meg.
A jelenlegi idényben átlagosan 14 pontnál és 7,5 lepattanónál tartó center várhatóan hat hétig lesz harcképtelen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik