Belföld

Pelczné: gyermekeink becsületéért küzdünk

A Fidesz által szervezet tüntetéssorozat pénteki rendezvényén Pelczné Gál Ildikó, a párt alelnöke a rendszerváltás időszakához hasonlította a mai helyzetet. Mint mondta, „eljött az ideje újra, hogy kinyilvánítsuk a szabadságunkat.”

A tetteiért mindenkinek felelnie kell, az országot az anarchia szélére sodró miniszterelnöknek is – mondta. Hozzátette: „Gyurcsány Ferenc tetteivel, szavaival rossz példát mutat gyermekeinknek. Mi, magyar anyák attól félünk, hogy a miniszterelnök hitvány példája követőkre talál.”

Hogy lehet az, hogy ebben az országban nem bűn a csalás, a hazugság, a nemzetrontás, csak az a bűn, ha felemelik ez ellen a hangjukat az emberek – tette fel a kérdést Pelczné.

A Fidesz alelnöke azt mondta, azért vonulnak ki a Kossuth térre nap mint nap, ha kell, százszor is, hogy a felnövekvő nemzedék, a gyermekek jövőbeni becsületéért küzdjenek.

Az alelnök kiemelte Magyar Bálint és Hiller István felelősségét a közoktatás ellehetetlenítésével kapcsolatban. Megjegyezte: a magyar oktatás célja, a gondolkodásról való leszoktatás. A pedagógusok ugyanakkor félelemmel nézik, hogyan terjed a drog, az erőszak. „Nem engedhetjük a templomokat és az iskolákat!” –jelentette ki.

Felhívta a figyelmet arra, hogy pénteken „megbicsaklott a rendszer”. Mint mondta, megindult a leszámolás: Katona Tamás, a PSZÁF ügy kitalálója lebukott.

Pelczné szerint „Veres János inasát a mesternek is követnie kell! Ki ne felejtsük a dübörgő gazdaság mesterét, Kókát. A sort zárni kell valakinek: a Mekk Elekként beavatkozó Gyurcsány Ferencnek.” Végül hozzátette, hogy persze „mehetnek egyszerre is.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik