Belföld

Csurka örül a nemzeti oldal sikerének

Örül a nemzeti oldal sikerének Csurka István, a MIÉP elnöke, aki egy polgármesteri poszt MIÉP-es elnyeréséről is beszámolt vasárnap esti sajtótájékoztatóján.

A pártelnök nem sokkal 10 óra előtt érkezett a Városház téri MIÉP sátorba, amely közvetlenül az SZDSZ sátra mellett áll. A MIÉP elnökének sajtótájékoztatóját mintegy 25-30 ember kísérte figyelemmel.

Csurka István bejelentette, hogy Farkas Lajos elnökségi tagukat Zalaszántó polgármesterévé választották, és hangsúlyozta: szeretnék, ha bejutnának a fővárosi közgyűlésbe.

Mint mondta, a részeredmények alapján “átütő sikert könyvelhetünk el, 19:0-ra vezetnek a Fidesz-KDNP, a nemzeti oldal jelöltjei a megyei közgyűlésekben”. Hozzátette: ez olyan erős, olyan fontos eredmény, amelynek – mint fogalmazott – “mindannyiunknak örülnünk kell”.

A pártelnök közölte: minden hazudozás ellenére, “a tüntetések, a nemzeti megmozdulás nem volt hiábavaló. Ez az eredmény engem is örömmel tölt el”.

Csurka István kiemelte, hogy a köztársasági elnök “csak rendkívüli helyzetben mond ilyen kemény szavakat” az urnazárások pillanatában. Hozzátette: mindez a MIÉP-et is arra kötelezi, hogy józanul, határozottan, nemzeti-keresztény elkötelezettségük szellemében folytassák küzdelmüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik