Belföld

Megállni tilos táblákat felejtettek a XI. kerületben

Hónapok óta mutogatnak egymásra a Főpolgármesteri Hivatal és a XI. kerületi polgármesteri hivatal illetékesei a Bicskei - Lágymányosi utca térségében év közben kihelyezett megállni tilos-táblák eltávolítása miatt.

Lakos Imre XI. kerületi alpolgármester és Csordás Mihály, a Főpolgármesteri Hivatal közlekedési ügyosztályvezetője hetek óra ígéri a nyolc tábla eltávolítását, ám mégsem történik semmi ez ügyben.

A nyár elején a táblák kihelyezését Pásti Imre, a Főpolgármesteri Hivatal alosztályvezetője a kerület kérésével indokolta. Lakos Imre szerint a Combino villamosok új Móricz Zsigmond körtéri végállomásának építése, valamint egy lakóház-építkezés daruzási munkálatai miatt volt szükség az ideiglenes korlátozásra.

A villamos végállomás augusztusban elkészült, s a négyemeletes Bocskai úti ház építéséhez igénybe vett darut is hetekkel ezelőtt elbontották. A Megállni tilos-táblák azonban továbbra is a Lágymányosi és a Bicskei utcában állnak, lehetőséget biztosítva ezzel az éber közterület-felügyelőknek a folyamatos büntetésre.

Lakos Imre és Csordás Mihály a héten többször is azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy azonnal eltávolítják az értelmetlenné vált táblákat, ezek azonban még pénteken délután is az utcán voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik