Belföld

Dávid Ibolya a nép nyugalmát félti

Dávid Ibolya a magyar nép nyugalmát, a békességet félti a két nagy parlamenti párt elnökétől - ezt a párt elnöke Pincehelyen mondta, amikor vasárnap látogatást tett a kórházban.

“Gyurcsány Ferenc a köztársaságot félti Orbán Viktortól, Orbán Viktor meg a szolidaritást félti Gyurcsány Ferenctől, ezért mindketten hatalmas politikai nagygyűlést tartanak az utcán. Én a magyar nép nyugalmát, meg a békességet féltem mindkettőjüktől” – jelentette ki a politikus.

Tájékoztatása szerint ezért hirdette meg az MDF márciusban április elsejére és másodikára a tisztelet hétvégéjét az embereknek, hogy “mint egy normális országban a normális emberek” a hétvégéjüket családjukkal, szeretteikkel, barátaikkal töltsék. Az MDF képviselőjelöltjei és képviselői meglátogatnak egy-egy olyan családot, személyt, vagy intézetet, akik ma nem tudnak a szeretteikkel lenni – közölte a párt elnöke, aki hozzáfűzte, napját a választókerületében tölti.

Dávid Ibolya Tolna megye 5-ös számú
választókerületében indul egyéni képviselőjelöltként, délelőtt a pincehelyi kórház rehabilitációs osztályán látogat meg magányos betegeket, délután pedig a gyönki idősek otthonának lakóit keresi fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik