Belföld

Mikolával kampányol majd az MSZP

Szekeres Imre felszólította a Fidesz elnökét, hogy nevezze meg árnyékkormányának tagjait. Az MSZP elnökhelyettese bejelentette: jövő héttől látható az a reklámfilm, amely Mikola Istvánról szól.

Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese bírálta Mikola Istvánnak, a Fidesz kormányfőhelyettes-jelöltjének korábbi kijelentéseit, illetve azt, hogy egyes sajtóhírek szerint a Fidesz-kormányban miniszteri posztot kapna Matolcsy György, Schmidt Mária és Jakab István is. “Hallgasd meg, hogy mit mond ma Mikola, és meglátod, mit akar holnap a Fidesz. (…) Mikola István ugyanis a Fidesz szinkrontolmácsa. Aki nem beszél populistául és fél, hogy valamit nem pontosan ért, az bízza csak rá magát Mikolára, ő lefordítja Orbán Viktor és a Fidesz szavait a hétköznapok nyelvére” – közölte az elnökhelyettes.

Hozzátette: Magyarországnak joga van a valós szándékot is ismerni. Amit eddig láttunk, abból kiderül, hogy Orbán Viktor kormánya “baljós árnyak kormánya, amely sötét felhőként borul majd a magyar gazdaságra, a társadalmi igazságosságra, vagy éppen az egészségügy ügyére” – fogalmazott a Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese.

A sajtótájékoztatón bemutattak egy Mikola Istvánról szóló reklámfilmet, amely a jövő héttől a televíziókban látható. Szekeres Imre azt mondta: a reklámfilmmel az a céljuk, hogy a választók tiszta, világos döntését segítsék. Hozzátette: az MSZP a filmmel is elhatárolódik Mikola István kijelentéseitől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik