Belföld

Megfenyegették Orbán Viktor családját

Az Orbán Viktornak címzett levélben azzal fenyegették meg, ha nem lép vissza a politizálástól, akkor gyermekeit elrabolják, ledarálják és kutyatápot csinálnak belőlük. A Fidesz elnöke nem kért védelmet.

A Fidesz elnöke szerdán a TV2 Mokka című műsorában kérdésre válaszolva elmondta: a feleségének címezték a levelet, amelyben „mellékletként” egy kutyatápreklám is volt. Mint mondta, bejelentette az esetet a Köztársasági Őrezrednek, de nem kért tőlük védelmet. „Lehetne, de megoldjuk inkább magunk” – fogalmazott Orbán Viktor.


A Fidesz biztonsági főnöke, Hajdu János újságíróknak csupán annyit mondott: Orbán Viktor gyermekeinek biztonsága érdekében nem áll módjában nyilatkozatot tenni az ügyben. Folyik egyfajta vizsgálat, mihelyt ez lezárul, vagy érdemi eredményt hoz, akkor egész biztosan megtesszük – fűzte hozzá.


Az Orbán Viktor személyes védelméért is felelős szakember nem válaszolt arra a kérdésre, hogy ki vesz részt a vizsgálatban, a rendőrség, vagy a köztársasági őrezred. Kitérő választ adott az MTI kérdésére, hogy megerősítették-e az Orbán-család védelmét

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik