Belföld

Tavaszi stílusváltás a Mammutban!

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ március 23. és április 15. között szeretettel várja mindazokat, akik az elsők között szeretnék megismerni a 2006. tavaszi-nyári trendet, az új évszakok szín- és formavilágát.

Divat- és szépségnapok
A március 23. és 26. között megrendezésre kerülő divat- és szépségnapokon a látogatók megtekinthetik a Mammutban található boltok új kollekcióit. A divatbemutatók különlegességét fokozza az egyedi színhely: a modellek a különleges tavaszi- és nyári öltözékeket a Mammut II. földszintjének mozgólépcsőjén, illetve a szökőkút lefedésével kialakított színpadon mutatják be naponta kétszer. A délutáni és esti show között profi sminkesek és mesterfodrászok változtatják át a vállalkozó szellemű látogatókat, akik akár egy óra leforgása alatt a teljes stílusváltás élményében részesülhetnek.

Esti kikapcsolódás
Március 24-én, pénteken 21 órától a Kaméleon Mulató salsa bemutatóval kedveskedik a latin táncok szerelmeseinek, valamint DJ-je zenei ízelítőt ad a szórakozóhely kínálatából, március 25-én este a JAM Pub és a Cuba Libre lemezlovasai felelnek a hangulatért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik