Belföld

Gyurcsány: a baloldal tovább fog kormányozni

Nincs kétségem afelől, hogy ez a baloldal fog tovább kormányozni - mondta Gyurcsány Ferenc csütörtökön este Kaposváron, dél-dunántúli körútjának utolsó állomásán.

A szocialista párt „ma jobb és érvényesebb programmal rendelkezik, ezért több támogatója lesz, ezért megérdemelten kormányozni fog” – jelentette ki a kormányfő.

A győzelemhez szerinte az is hozzájárul, hogy „a baloldal újra tele van büszkeséggel, hittel, újra tele van erővel, és azzal a meggyőződéssel, hogy igen, Magyarországon mi képviseljük azt a jövőt, amely a magyarok milliót fel fogja emelni, mi képviseljük azt a jövőt, amely nyugalmat hoz, biztonságot hoz, és mindemellett prosperitást hoz az országban” – véli Gyurcsány Fernc.

Egy olyan országban – tette hozzá a miniszterelnök, amelyben szavai szerint mind a tízmillió magyarra szükség van, egy olyan országban, amelynek olyan helynek kell lenni, ahol félelem nélkül mindenki fontosnak érezheti magát. „A magyar baloldal ma valami olyasmit tud Magyarországon, amit senki más nem tud” – hangoztatta Gyurcsány Ferenc a zsúfolásig megtelt városi sportcsarnokban, ahol mintegy háromezer résztvevő előtt ismertette Az új Magyarország programot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik