Belföld

Fővárosi jelölteket indítanak Thürmerék Vas megyében

Budapesti jelölteket indít Vas megye öt egyéni országgyűlési választókerületéből négyben a Magyar Kommunista Munkáspárt - jelentette be szerdán Thürmer Gyula.

“Kísérleti terepnek tartjuk Vas megyét, nem találtunk a megye tagságából olyan fiatal embereket akiket el tudnánk indítani, ezért úgy gondoltuk, hogy egy huszárvágással Budapestről hozunk jelölteket, akiket a tudatos fiatalítás jegyében tudunk indítani” – mondta a pártelnök Szombathelyen, megyei kampányindító sajtótájékoztatóján.

Vas megyében a képviselői körzetek számozásának sorrendjében Kalocsai Máté ügyintézőt, Triffné Boldizsár Erzsébet könyvelőt, 5 gyermekes családanyát, Herczeg Károly ügyintézőt, Karvalics Imrét, a párt Vas megyei szervezetének 74 éves elnökét, valamint Bereczki Gyula biztonsági őrt indítják az országgyűlési képviselő választáson.

Thürmer Gyula elmondta: az ország valamennyi választókerületében állítottak jelöltet, reményeik szerint országos és megyei listájuk is lesz. A pártelnök közlése szerint a választásokon az 5 százalékos parlamenti küszöb átlépését tűzték ki minimum célként, mert “ennyi benne van a Munkáspártban”.

“Mi két jobboldali párttal, a Fidesszel és az MSZP-vel szemben kínálunk igazi baloldali alternatívát” – jelentette ki.

Thürmer Gyula elmondta, hogy senkivel sem kívánnak szövetségre lépni a választásokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik