Belföld

A Vállalkozók Pártja megdöbbent Gyurcsány ügyein

A Vállalkozók Pártjának közleménye szerint az elnökség mély megdöbbenéssel figyeli a Gyurcsány Ferenc cégeivel kapcsolatos sajtóértesüléseket. Véleményük szerint, ha igazak a sajtóhírek, akkor ez arculcsapása több százezer hazai kis- és középvállalkozónak.

„Míg egyesek teljesen jogszerűtlenül működtethetnek éveken keresztül cégeket, amelyekkel több milliárdos állami vagyon privatizációjába vesznek részt, és tehetik ezt az állami hatóságok legkisebb rezdülése nélkül, addig a tisztességesen boldogulni próbáló hazai kis- és középvállalkozásokat 38 féle különböző állami hatóság ellenőrzi folyamatosan” – áll a Vállalkozók Pártja által vasárnap kiadott közleményében. A politikai szervezet hangsúlyozta: az egyesek számára biztosított törvényen felüliség súlyosan rombolja a hazai vállalkozások üzleti és etikai morálját, a vállalkozókról kialakult össztársadalmi képet.

„A közel 800 ezer hazai vállalkozás nevében felkérjük az illetékes ügyészséget és a miniszterelnök urat, hogy a lehető legrövidebb időn belül tisztázzák az ügyet” – áll a Vállalkozók Pártja közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik