Belföld

Rogán: az MSZP a munkanélküliség pártja

Az MSZP a munkanélküliség, az adóemelés, az áremelések és a luxuskormányzás pártja - jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz kampányfőnöke, aki a kormány négyéves teljesítményét értékelte szerdán.

A politikus szerint ezzel szemben a Fidesz a munka, az otthon, a család és a tisztelet pártja, amely kiáll a munkahelyteremtés, a családok és a gyerekvállalás támogatása, valamint az otthonteremtés segítése mellett, és meg akarja adni a tiszteletet és a támogatást az idősek számára is.

Az MSZP vezette kormány négy év alatt harmincnyolcszor emelt adót, nyolc új adónemet vezetett be, de az “egyik legnagyobb bűne” az volt, hogy elvette a gyermekek után járó adókedvezményt – közölte Rogán. A Fidesz kampányfőnöke részletesen szólt az áremelésekről is, külön kiemelve, hogy a lakossági gáz ára négy év alatt 67 százalékkal, míg a villamos energia ára 38 százalékkal nőtt.

A változás jegyében a Fidesz arra kéri az embereket, hogy mondjanak igent az adók – különösen a munkát terhelő adók – csökkentésére, valamint az árak, a munkanélküliség és a kormányzás kiadásainak a csökkentésére – hangsúlyozta a kampányfőnök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik