Belföld

Minden választókerületben indul MIÉP-Jobbik jelölt

Az ország valamennyi választókerületében indít jelöltet a MIÉP és a Jobbik által létrehozott, Harmadik Út elnevezésű pártszövetség az országgyűlési választásokon - jelentette be a Jobbik választmányi elnöke pénteken Gyöngyösön.

Ez azt jelenti, hogy a pártszövetség komoly eséllyel indul a választásokon, a közös cél elérése, a nemzeti radikalizmus parlamenti képviselete érdekében – közölte Nagy Ervin, amikor bemutatták a Harmadik út Heves megyei jelöltjeit.

Kelemen Márta, a MIÉP Heves megyei szervezetének elnöke ismertette a jelöltek névsorát. Eszerint Egerben Gyulai Katalin mentőfőorvos, Hatvanban Szabó László építész, Hevesen Árvai György orvos, Füzesabonyban Schneider Tamás gazdálkodó, Pétervásárán pedig Hips Frigyes gyógyszerész a Harmadik út jelöltje. Gyöngyösön Mánya Kristóf gyermekgyógyászt, volt fideszes országgyűlési képviselőt, a Mátrai Polgári Körök Szövetségének elnökét indítja az összefogás. A politikust, aki 1998 és 2002 között Gyöngyös városát képviselte a parlamentben, az elmúlt évben kizárták a Fideszből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik