Belföld

Dugó a Margit-híd környékén

Vízvezeték-felújítás miatt mindkét irányban felbontották a külső sávot a Margit-híd alatt Budán, ezért az Árpád fejedelem útján és a Bem rakparton a híd irányában torlódásra kell számítani – olvasható a főváros honlapján.

A 6×6 taxi tájékoztatása szerint a lezárás miatt délelőtt mindkét irányban akadozik a közlekedés.

A Budapestportál közlése szerint közműmunka miatt az I. kerületben a Hegyalja úton a Mészáros utcánál elkerítették a BAH csomópont felé vezető külső sávot. A XII. kerületben a Hegyalja út – Németvölgyi út útvonalon a Zólyomi út és a Márton Áron tér – régi nevén Farkasréti tér – között több helyen felbontották, felmarták az útpálya felső rétegét, át kell térni a szembejövők oldalára, mert javítják az útburkolatot.


Az I. kerületben a Fő utcában a Clark Ádám tér után a Jégverem utca felé vezető oldalt 9.00-14.00 óráig ma is elkerítetik egy építkezés miatt. A forgalmat a másik oldalra terelik át, ahol irányonként egy sávban közlekedhetnek majd. Hasonló korlátozásra kell számítani az éjszakai órákban is 22.00 óra és éjfél között. A II. kerületben a Hárshegyi úton a Diana utca és a Pálos utca között lezárják az útpályát 7-14 óráig, mert egy toronydarut állítanak fel, a terelőút a Budakeszi út.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik