Belföld

25 ezer önkéntes jelentkezett a Fideszhez

Egy hónap alatt több mint 25 ezren jelentkeztek a különböző rendezvényeken és az interneten keresztül, felajánlva, hogy munkájukkal segítik a Fidesz választási kampányát - mondta Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke Kiskunhalason.

Az ellenzéki párt alelnöke közölte: “azt szeretnénk elérni, hogy március közepére százezer önkéntes segítse fizikai és szellemi munkájával a Fidesz választási kampányát”. Schmitt Pál kiemelte, hogy a nemzeti konzultáció különböző rendezvényein kétmillió emberrel találkoztak, akik szinte kivétel nélkül változást akarnak.

“Akarják a változást a fiatalok, mert nincsenek megelégedve a helyzetükkel, akarják a nagycsaládosok, mert nem érzik szeretteiket biztonságban, akarják a kis- és középvállalkozók, akik az ország kenyerének több, mint ötven százalékát adják” – tette hozzá.

Az alelnök kiemelte, hogy a nyugdíjasok is változást akarnak, mert “nem ezért húzták le a negyven évet”, hogy idős korukra mindennapos gondjaik legyenek. Az európai parlamenti képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy “a magyar költségvetést nem lehet többet manipulálni, megváltoztatni, a lényegét eltakarni, mert aki azt gondolja, hogy az Európai Unióban nem tudják, hogy állunk, az rosszul gondolja”. Schmitt Pál szerint az unió már nyomatékosan jelezte elégedetlenségét. “Ilyen eddig még nem fordult elő, hogy kétszer figyelmeztettek volna egy országot” – mondta.

A képviselő szerint a csatlakozáskor vállalt politikai és gazdasági kötelezettségeket mindkét félnek be kell tartani. “Mi kérvényekkel bombázzuk az uniót, szeretnénk minél több pénzt lehívni, és közben félre akarjuk vezetni a közösséget” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik