Belföld

Jelentkeztek a kétmilliárdos lottónyereményért

Jelentkezett annak a baráti társaságnak a képviselője, akik a november 5-i ötöslottó-sorsoláson elnyerték minden idők negyedik legnagyobb főnyereményét, a 2 milliárd 56 millió 228 ezer 524 forintos jackpotot.

A személyazonosságát nem vállaló személy levélben válaszolt az MTI kérdéseire. A nyertesek magyar állampolgárok, mintegy két esztendeje rendszeres lottójátékosok, de korábban csak kisebb összegű nyereményeket értek el. A kétmilliárdot eredményező számokat véletlenszerűen választották ki, állandó számaik, illetve játékszisztémáik nem voltak. A szupernyereményről csak a barátok és a közvetlen családtagok értesültek. Állításuk szerint a nyeremény felhasználását már átgondolták és eldöntötték. Azt ígérik, hogy egy részét jótékony célokra fordítják.

A társaság képviselője önmagáról is beszélt: életkörülményei szegényesek, mint minden átlagos magyar állampolgáré – mondta. „Fiatal vagyok, de középkorúnak mondanak.” Ezekből az információkból annyi hámozható ki, hogy a nyertes csoport egy kistelepülésen élő, családos, fiatal középkorúakból álló, anyagiakban korábban nem dúskáló néhány fős baráti társaság lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik