Belföld

Kihallgatták a Kolosy téri lövöldözés szemtanúját

Kihallgatták a Kolosy téri piacnál péntek délután történt gyilkosság szemtanúját - mondta el a Budapesti Rendőr-főkapintányság ügyeletese szombaton.

A szemtanú alátámasztotta a rendőrség eddigi információit: a pénteken 17 óra 45 perc körül történt gyilkosságot egy 55 éves budapesti illetőségű férfi követte el, aki szóváltásba keveredett 35 éves egykori élettársával, a nő III. kerületi, Kolosy téren lévő szépségszalonjában.

A veszekedésbe bekapcsolódott az asszony 37 éves nővére is, akire a férfi a nála lévő kis kaliberű lőfegyverrel egy lövést adott le. Miután a férfi életveszélyesen megsebesítette a 37 éves nőt, volt élettársára is leadott egy lövést, aki a helyszínen életét vesztette. Az elkövető ezután főbe lőtte magát.

Az életveszélyesen megsebesített nőt a MÁV Kórházban ápolják, az egyik név nélkül nyilatkozó orvos szerint állapota stabil, nincs közvetlen életveszélyben.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya folytatja le – áll az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) honlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik