Belföld

Megnyerték a kétmilliárdot a lottón

Magyarország történetének negyedik legnagyobb nyereménye 2 milliárd 56 millió 228 ezer 524 forintot jelent az egyetlen öttalálatos szelvény tulajdonosának. A nyertes lottószámok: 15, 22, 28, 41, 57.

Somorai László, a Szerencsejáték Rt. szóvivője az MTI-vel közölte, hogy ezen a héten a szokásos 4-4,5 millió szelvénnyel szemben 7,4 millió szelvény érkezett a Szerencsejáték Rt.-hez, miután 19 héten keresztül halmozódott a nyeremény. A nyertesnek 90 napon belül kell jelentkeznie a nyereményért.

A hatalmas pénzösszeget legkorábban a sorsolást követő harmadik hét keddjén utalja a Szerencsejáték Rt. – közölte a szóvivő, hozzátéve: ekkora összeget csak átutalással fizetnek ki. A szerencsés nyertesnek a lottózókban is fellelhető, úgynevezett “Nagy nyertes” számot kell felhívnia, és a Szerencsejáték Rt. illetékesével kell egyeztetnie, mi legyen a nyeremény átvételének eljárása. Ha a nyertes nem akarja felfedni a kilétét, akkor a társaságtól nem kerül ki személyes adata, vagy más, az azonosításra alkalmas adat – fűzte hozzá a szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik