Belföld

Lisztes Németországban marad

Röviddel a nemzetközi átigazolási időszak lejárta előtt a jelek szerint sikerült csapatot találnia a magyar labdarugó-válogatott középpályásának. A 28 éves Lisztes Krisztián a német élvonalban szereplő Borussia Mönchengladbach csapatához kerülhet.

A csapat sportigazgatója a kicker magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy a nyári átigazolási időszakban távozott tőlük a cseh Marek Heinze, aki a Galatasaray-nál folytatja. Az ő pótlására szemelték ki a magyar játékost, aki az elmúlt napokban a csapattal edzett.

A tavalyi szezonban sérülései miatt Lisztes mindössze két alkalommal kapott játéklehetőséget a Werder Bremennél, ahol a szezon végén nem is újították meg a szerződését. Azóta több csapattal is hírbe hozták, még annak a lehetősége is felmerült, hogy visszatér Magyarországra a középpályás. A klub és a Lisztes még nem írt alá semmit, de a lap információi szerint ez már csak idő kérdése.

A magyar játékos az elmúlt években több mint 200 alkalommal lépett pályára a német első osztályban. A VFB Stuttgart és a Werder Bremen színeiben összesen 20-szor sikerült mattolnia az ellenfelek kapusait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik