Belföld

Új szakmai ügyvezető a Gála Party Service élén

Új szakmai ügyvezető, Tordai Bálint irányítja májustól a Gála Party Service Kft-t.

Tordai Bálint elmondta: „Számomra megtiszteltetés, hogy egy olyan piacvezető cég ügyvezetője lehetek, amely évek óta a nagy rendezvénylétszám mellett – a szakmában is elismert – minőséget produkál. Azt gondolom, hogy ez kizárólag kiváló szervezeti felépítéssel, szervezettséggel, nagyfokú kreativitással és motivált, szakmáját magas szinten művelő munkaerő-állománnyal valósítható meg. Ezek fenntartása mellett célom, hogy a Gála Party Service-t kiszakítsam “vendéglátós” megítéléséből, és a munkatársak segítségével létrehozzak egy olyan profilt, amely kifejezetten kreatív koncepciókon alapuló, kommunikációs rendezvények megvalósítására összpontosít.”

Az új szakmai ügyvezető legutóbb rendezvényigazgatóként dolgozott a Roxer-HD Rendezvényszervező Kft-nél. Azt megelőzően a Fody Rendezvényszervezési Kft-nél, a HD Rendezvényszervező Kft-nél, pályája elején pedig az USA-ban a Hilton szállodaláncnál töltött be vezető pozíciót.

Nem csupán személyi vonatkozásban történt változás a Gálánál: májustól megújult a weboldal is, ahol számos hasznos információn túl a céggel kapcsolatos hírekről is olvashat az Érdeklődő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik