Belföld

A MINOR 2005-ös évre szóló szerződést kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal

2005. június 10., Budapest - Sikeres közbeszerzési eljárás nyerteseként a MINOR Rendszerház Rt. június 6-án aláírta a 2005-ös évre vonatkozó központosított közbeszerzési keretszerződését a Miniszterelnöki Hivatalhoz tartozó Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal.

A többmilliárdos nagyságrendű keretszerződés alapján a MINOR Rt. 2006. áprilisig különböző gyártók (pl. HP, ACER) hardver eszközeit – szervereket, munkaállomásokat, laptopokat – szállíthat a központi államigazgatási szervek és az ezen típusú közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények részére.
A MINOR központosított közbeszerzésből származó árbevétele 2004-ben elérte a 2 Mrd forint összértéket.

Szűkült azon a cégek köre, akik 2004 után továbbra is szállíthatnak a közbeszerzésbe, a MINOR azonban – több mint másfél évtizedes szakmai múltjának köszönhetően – messzemenően megfelelt a kiírt feltételeknek és így a területről származó árbevétel jelentős növekedését várja.


###

A MINOR Csoportról (www.minor.hu ):
A vállalatcsoportot önálló gazdálkodást folytató részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok alkotják. A MINOR Csoport tagjainak többéves, a MINOR Rendszerház Rt.-nek pedig már közel másfél évtizedes szakmai múltja van az informatikai piacon. A csoport „zászlóshajója”, a MINOR Rendszerház Rt. mellett még négy vállalat – MINOR Holding Rt., Wattmester Kft., Trainer Oktatóközpont, SmartCard Kft. – tartozik a társuláshoz, amelyben így a teljes informatikai vertikum megjelenik, teljes körű szolgáltatást biztosítva a stratégia megfogalmazásától a megvalósításig. A MINOR vállalatcsoport kiemelkedő eredményt ért el a magyar és az export piacokon saját innovációjában és gyártásában készülő termékeivel is. A 120 főt foglalkoztató MINOR Csoport forgalma 2004-ben megközelítette a 7 milliárd forintot.

További információ: Steidl Judit, marketingigazgató, MINOR Csoport
(tel.: 436-30-21. E-mail: a JSteidl@MINOR.HU )

Ajánlott videó

Olvasói sztorik