Belföld

Megújult a CV-Online Magyarország Kft. weboldala

Az internetes karrierpiacon ismert vállalat weboldala megújult külsővel és áttekinthetőbb tartalommal várja az álláskeresőket és a munkaadókat.

Budapest, 2005. április 27.: Megújult külsővel és áttekinthetőbb tartalommal várja mind az álláskeresőket, mind a munkaadókat Magyarország legrégebbi, integrált karrierpiaci szolgáltatásokat nyújtó cégének weboldala. A CV-Online Magyarország Kft. weboldalának fejlesztésében figyelembe vették az álláskeresők és a munkaerő-toborzásban érdekelt munkaadók igényeit egyaránt: kifinomultabb keresési funkciók segítik a felhasználókat, a vállalatok álláshirdetései néhány órán belül megjelennek a weboldalon.

„A www.cvonline.hu nem egy elektronikus cégismertető, mint a honlapok általában, hanem valódi online szolgáltatások platformja” – mondta Kiss Judit, a CV-Online üzletág-igazgatója. „A munkaerőpiac mindkét oldalának gyorsaságot és az aktuális lehetőségek széles választékát kínáljuk. Az online technológia minden előnyét – az adatbázis-kezeléstől kezdve az egyéni értesítési rendszerig – kihasználjuk, és végső soron a munkaerőpiac valós idejű figyelemmel kísérését nyújtjuk az ügyfeleinknek. Szolgáltatásaink sikeres fejlesztése annak is köszönhető, hogy a Közép-Kelet-Európában piacvezető CVO Csoport tapasztalatait is szabadon átvehetjük. Egy gyorsan fejlődő szolgáltatási területen, mint amilyen az online munkaerő-közvetítés is, igen nagy szerepe van a nemzetközi tudásáramlásnak. A témáról éppen ezért – együttműködő partnereinek közreműködésével – június 7-én ’Online Recruitment’ konferenciát tartunk Budapesten, amelyen a részvétel mindenki számára ingyenes, mindenkit szeretettel várunk. A konferenciáról hamarosan bővebb információ lesz olvasható weboldalunkon is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik