Belföld

Új üzletág igazgatók a Hírek Média Kft.-nél

A Hírek Média Kft. két új üzletágba szervezte online tartalomszolgáltatási, illetve online marketing megoldásait. A kifejezetten ügynökségi és nagyvállalati megrendelések teljesítésére létrehozott üzletágat a frissiben kinevezett Fialka Krisztina (30), a kis- és középvállalkozásokat közvetlenül kiszolgáló üzletágat pedig Kristók Balázs (28) üzletág igazgatók vezetik.

Fialka Krisztina nagy bizalommal néz az új üzletág vezetésével kapcsolatos kihívások elé: „Ügyfeleink részére komplex online marketing megoldásokat kínálunk a hagyományos banner hirdetési megoldásoktól kezdve, a szponzorált megjelenéseken keresztül, az email marketing eszközökig. Bízom benne, hogy az Internetes piac első negyedévben tapasztalt fellendülése tovább folytatódik, és az online marketing még jelentősebb szerephez jut a cégek marketing költségvetésében.”

Kristók Balázs közel négy éves internetes tapasztalattal a háta mögött vág bele a Hírek Média új üzletágának irányításába: „A kulcsszavas, tematikus és sikerdíjas hirdetési formáknak egyre nagyobb létjogosultságuk van a magyar piacon is, hiszen költséghatékony megoldásokat nyújtanak az Internet felé már nyitott cégek, de akár kezdő vállalkozások számára is. Célunk, hogy az üzletágba tartozó oldalakkal (CTnetwork, Kurzor, Képzésinfo, Webmania, Jobinfo) kapcsolatban a látogatók fejében a ‘minőségi szolgáltatás’, a hirdetők fejében pedig a ‘hatékony hirdetési rendszer’ képe alakuljon ki.”

Fialka Krisztina (30)

Fialka Krisztina nemzetközi marketing diplomáját a hollandiai Internetational Business School-on, közgazdász diplomáját pedig a Külkereskedelmi Főiskolán szerezte. Jelenlegi pozícióját megelőzően a Hírek Média Vezető Ügyfélkapcsolati Menedzsere volt, míg korábban a Lowe Lintas GGK csoport direkt marketing ügynökségében a GGK Direct-ben töltött be account executive tisztséget.

Kristók Balázs (28)

Kristók Balázs tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola marketingkommunikációs szakán, illetve a Könnyűipari Műszaki Főiskola nyomdaipari mérnök – kiadói szakirányán folytatta. A Hírek Médiához 2001-ben csatlakozott és látta el az online direct marketing üzletág sales menedzseri funkcióit, majd vezető ügyfélkapcsolati menedzserré nevezték ki. Korábbi munkahelye a GGK Direct reklámügynökség, ahol produkciós vezetői, illetve account executive pozíciót töltött be.



Nagyfelbontású fotók Fialka Krisztináról:
http://www.sakkom.hu/Sajto/HirekMedia/Fialka_Krisztina_1_hi.jpg (2,5 Mbájt)
http://www.sakkom.hu/Sajto/HirekMedia/Fialka_Krisztina_2_hi.jpg (2,3 Mbájt)

Közepes felbontású fotók Fialka Krisztináról:
http://www.sakkom.hu/Sajto/HirekMedia/Fialka_Krisztina_1_med.jpg (770 Kbájt)
http://www.sakkom.hu/Sajto/HirekMedia/Fialka_Krisztina_2_med.jpg (690 Kbájt)

Nagyfelbontású fotók Kristók Balázsról:
http://www.sakkom.hu/Sajto/HirekMedia/Kristok_Balazs_1_hi.jpg (2,5 Mbájt)
http://www.sakkom.hu/Sajto/HirekMedia/Kristok_Balazs_2_hi.jpg (2,6 Mbájt)

Közepes felbontású fotók Kritók Balázsról:

http://www.sakkom.hu/Sajto/HirekMedia/Kristok_Balazs_1_med.jpg (760 Kbájt)
http://www.sakkom.hu/Sajto/HirekMedia/Kristok_Balazs_2_med.jpg (800 Kbájt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik