Belföld

Sikeres évet zárt az IFSZ Kft.

Sikeres évet zárt az ORACLE szakértőként ismert IFSZ Kft. A tervezettet 15%-al meghaladó, közel 300 milliós forgalom mellett kiemelkedő 70 millió forintos adó előtti eredményt ért el.

A cég az elmúlt évben sikeresen vezette be az Oracle alapú FÓKUSZ üzleti rendszerét több jelentős húsfeldolgozó és élelmiszeripari vállalatnál.
Ezen a területen számos kihasználatlan lehetőséget lát a cég ügyvezetője Vojnits Tamás, akinek az a véleménye, hogy „a hazai mezőgazdaságban és élelmiszer feldolgozásban kevés a speciális üzleti folyamatokat is támogató, referenciákkal bíró, kész iparági megoldás, mely korszerű alapokon nyugodna”.
Az idei évre új termékkel bővítette palettáját az IFSZ Kft. Az SAP Business One szoftvercsomaggal gyorsan és gazdaságosan alakíthatók ki testre szabott kis és középvállalati rendszerek szolgáltató és kereskedő cégek számára.
„A cég az Oracle szakértői területen is továbblépést tervez. Újfajta üzemeltetési, karbantartási és hibaelhárítási szolgáltatásokat kíván nyújtani a keleti régióban működő Oracle felhasználóknak.” – foglalta össze Vojnits Tamás.

Az IFSZ Kft-ről:
A hazai, magán tulajdonú vállalkozás 14 éve kínál testre szabott üzleti alkalmazásokat és egyedi fejlesztéseket. A cég kiemelkedő referenciákkal és szakértelemmel bír az Oracle alkalmazások szinte valamennyi területén. Hazánkban elsőként alakított ki nagyvállalati környezetben Linux platformon ORACLE rendszert.

Képviselt rendszerek: FÓKUSZ, ORACLE adatbázisok, ORACLE Applications, ORACLE Pénzügyes, SAP Business One

A cég speciális iparági megoldásokkal rendelkezik az élelmiszeripar, a mezőgazdaság, és a kereskedelem területén.
Lefedett üzleti területek:
pénzügy, számvitel, kontrolling, tervezés, költséggazdálkodás, készletgazdálkodás, logisztika, termelés és gyártás tervezés-követés, értékesítés, beszerzés, partnerkapcsolat kezelés.
Az IFSZ projektjei és referenciaügyfelei között szerepel többek között: Axel Springer Kiadó, Carl Zeiss Hungária Optikai Kft., CHINOIN Rt., GE Lighting Tungsram, Hajdú-Bét Rt., New-York Bróker, eBroker, NN Biztosító Rt., OLYMPOS-TOP Kft., Bábolna Rt.

www.ifsz.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik