Belföld

A SZÁMALK Informatika Rt továbbfejleszti FilingDoc iktatási rendszerét

A megváltozott ügyféligényekhez és a piacon végbemenő trendváltásokhoz igazodva a SZÁMALK Informatika Rt átalakítja nagyvállalati iktatási rendszerét a FilingDoc 2.0 t.

Az eddig Oracle adatbázis szerveren futó és Documentum 5, dokumentumtárat alkalmazó rendszert, a cég elvégzett piackutatásai és saját Navision tanácsadói tapasztalatai alapján, azonos funkcionalitással és új Navision szinkronizációs modullal kiegészítve, Microsoft SQL platformra is futtathatóvá teszi.

A rendszer az alábbi alap munkafolyamatokat támogatja:

 Bejövő iratok kezelése

 Faxok érkeztetése – elektronikusan és manuálisan is

 Iratok továbbítása

 Kimenő iratok iktatása

 Kimenő faxok iktatása

 Kimenő postázás – postakönyv

 Bejövő ajánlatok kezelése

Az új rendszerrel a cég alkalmazkodni kíván a Microsoft technológia térhódításához, a piaci trendek figyelembevételével egy olyan, kis- és középvállalatok számára ideális megoldást kíván létrehozni, amely egy idáig lefedetlen szegmens igényeit elégítheti ki.

A továbbfejlesztett iktatórendszer az alapfolyamatokon kívül, az új Navision szinkronizációs modul segítségével, a Microsoft Navision integrált ERP rendszer adatait közvetlenül elérve, mindig naprakész információkkal láthatja el az iktatórendszer SQL adatbázisát. A felhasználó igényei szerint nagymértékben testreszabható iktatórendszer, a dokumentumokhoz csatolható leíró információk jelentős részét így a vállalati ERP adatbázisból nyeri, kizárva az emberi hibázás lehetőségét és nagymértékben egyszerűsíti a beérkező és kimenő iratok iktatásának folyamatát és az iktatásra fordítandó időt.

A közös Microsoft SQL adatbázis szerver nagymértékben egyszerűsíti a rendszer üzemeltetését, könnyebbé teszi a mentések megvalósítását, így költséghatékonyabbá válik a vállalatot kiszolgáló informatikai rendszer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik