Belföld

IT blog a KFKI Csoport honlapján

A KFKI Csoport örömmel mutatja be az első magyar vállalati blogot.
A vállalati informatikáról írja „IT lábjegyzeteit" Dr. Bőgel György, a KFKI Csoport stratégiai tanácsadója.

Szédítő sebességgel hódították meg az elmúlt évben a szélesebb nyilvánosságot is a blogok. A személyes naplókon és szűk körű információcserén túlnövő webnaplók (web log = blog) elérték a politikát, majd átformálták az üzleti kommunikációt. A fejlett internetes kultúrával rendelkező országokban nemcsak az informatikai és gazdasági portálokon váltak mindennapossá a friss történéseket, a legújabb trendeket kommentáló, a céges honlapoknál személyesebb hangvételű naplóbejegyzések, de egyre több pénzügyi-gazdasági elemző, vállalati szakértő választotta ezt az utat, hogy közzétegye gondolatait.

Az IT lábjegye t (http://blog.kfki.com) nemcsak egy újabb menüpont a KFKI.com webhelyen; szándékaink szerint egy újfajta, kétirányú kommunikációt indít el a Csoport szakemberei és a honlap olvasói között.

Dr. Bőgel György, az IT lábjegyzet szerző-szerkesztője a KFKI Csoport stratégiai tanácsadója, a Debreceni Egyetem docense, a CEU Graduate School of Business professzora, számos szakkönyv és számtalan cikk szerzője.

„A blog számomra is új kifejezési forma. Egy-egy bejegyzés írását leginkább ahhoz hasonlítanám, mint amikor az ember egy rövid e-mailben hívja fel egy kollégája figyelmét valami fontos dologra.” – mondja Bőgel György. „A blog nem helyettesíti a cikkeket, vagy a mélyebb elemzéseket, de kiválóan alkalmas arra, hogy felhívja a figyelmet egy-egy problémára.”

Az IT lábjegyzet nem „klasszikus” vállalati blog, hiszen nem egy cég tevékenységére, termékeire, szolgáltatásaira kívánja felhívni a figyelmet, hanem az üzleti informatika gyakran áttekinthetetlennek tűnő világában segít eligazodni. A blog azonban nem „szakértői kinyilatkoztatás”, feltétlenül számítunk a bejegyzésekhez fűzött hozzászólásokra: észrevételekre, kiegészítésekre, esetleges ellenvéleményekre!

Az IT lábjegyzet elérhető a KFKI Csoport honlapjáról (www.kfki.com ), vagy közvetlenül, a http://blog.kfki.com címről.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik