Belföld

Erősíti kommunikációját a hivatalos Microsoft oktatóközpontként működő NetAcademia

Budapest, 2005. február 2. – A hivatalos Microsoft oktatóközpontként működő, évente több mint 1000 informatikai szakember képzését végző NetAcademia Oktatóközpont a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökséget bízta meg a cég kommunikációs feladatainak ellátásával. A NetAcademia az ország egyetlen olyan Microsoft oktatóközpontja, amelynek oktatói hozzáférnek a Windows forráskódjához.

A NetAcademia – hivatalos Microsoft oktatóközpontként – 1999 óta tart magas szintű, egyedi informatikai tanfolyamokat abból a célból, hogy hallgatóik megismerjék a nagyvállalati informatikai rendszerek költséghatékony és megbízható tervezését, bevezetését, üzemeltetését és fejlesztését. A tanfolyamok oktatói az összes lehetséges Microsoft minősítéssel – így MCSA, MCSE, MCAD, MCSD, MCDBA, MCT, és MVP képesítéssel – rendelkeznek. Az utóbbi címet – melyet a Microsoft ítél oda a kiemelkedő szakmai tudás elismerésként – hazánkban mindössze 5 szakember viselheti. Ennek köszönhetően a NetAcademia az ország egyetlen olyan Microsoft oktatóközpontja, amelynek oktatói hozzáférnek a Windows forráskódjához.
„Évi 100 tanfolyamunkon több mint 1000 informatikai szakember fordul meg. Ezt a létszámot szeretnénk előre meghatározott ütemben feljebb tornászni, s e cél támogatásához kerestünk és találtunk kommunikációs partnert a Sakkom Interaktív személyében.” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.
A Sakkom Interatkív fő feladata, hogy a tanfolyamok potenciális résztvevői – a közepes és nagyvállalatok informatikai infrastruktúrájának üzemeltetését végző szakemberek – körében még ismertebbé és vonzóbbá tegye a NetAcademia szolgáltatásait. A kommunikáció másik célcsoportját azok az informatikai és gazdasági döntéshozók képezik, akik az informatikai szakemberek képzésére szánt büdzsé optimális elköltéséről döntenek.

Kapcsolódó webcímek:
www.sakkom.hu
www.netacademia.hu

A Sakkom Interaktívról:

„Szolgáltatásaink hatékonnyá és mérhetővé teszik ügyfeleink kommunikációját. A Sakkom Interaktív azonban nem csak egy a sok pr ügynökség közül, hiszen a klasszikus lehetőségeken túl átfogó internetstratégiával és online kommunikációs megoldásokkal tesszük interaktívvá partnereink webes megjelenését. Gondolkodásunk történetekre, eseményekre, előnyökre, a sajtó és a felhasználók igényeinek figyelembevételére épül, így könnyedén és hatékonyan találjuk meg a megfelelő fókuszpontokat, ügyfeleink pedig rövid időn belül számolhatnak üzleti eredményeik növekedésével.” – hirdeti a Sakkom Interaktív honlapja.
A marketingkommunikációs és pr ügynökség 2004 végén alakult, a cég állandó megbízói közé tartozik a NEXON, Magyarország vezető humánügyviteli szolgáltatója, az egyedülálló internetes paneljéről és átfogó online médiakutatásairól ismert NRC Piackutató és a hivatalos Microsoft oktatóközpontként működő NetAcademia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik