Belföld

Mol-vezetőnek adták az év fiatal menedzsere díjat

Dorogházi Krisztinának, a Mol-csoport számviteli és adó igazgatójának ítélték az idei Az év fiatal menedzsere 2004 címet - közölte a Menedzserek Országos Szövetsége.

A zsűri döntését azzal indokolja, hogy Dorogházi Krisztina meghatározó szerepet játszott, játszik a Mol-csoport nemzetközi sztenderdeknek is megfelelő, “regionális multivá” válásában.

Nemzetközi szakértelme és tapasztalata hozzájárult a vállalat külföldi akvizícióihoz, az új “leányok” és a hazai “anya” kapcsolatának zökkenőmentessé, szervessé tételéhez – teszik hozzá.

“Kiváló kommunikációs képességének ugyanakkor abban is nagy szerepe volt, hogy e folyamatokat a társaságon belül a számvitelhez kevésbé értő vezetők és szakemberek is megértsék és elfogadják” – áll a közleményben.

Dorogházi Krisztina 1972-ben Miskolcon született, 1990-93 között Budapesten végezte el a Külkereskedelmi Főiskolát. Bejegyzett okleveles könyvvizsgáló, a Magyar Könyvvizsgáló Kamara tagja 1998 óta. Tárgyalási szinten beszél angolul és franciául.

A Mol előtt az Ernst and Young senior managereként, ezt megelőzően az Arthur Andersen – könyvvizsgáló asszisztenseként, majd senior managereként tevékenykedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik