Belföld

Web Services Hungary Kft. Első helyen a web design cégek között

A Budapest Business Journal november 15-én megjelent száma a 2004. első három negyedév bevételi mutatói alapján közöl listát a magyar piacon jelen lévő web design cégekről. A lista első helyén található a Web Services Kft., mely az első három negyedévet 428 millió forint nettó bevételes eredménnyel zárta.

A Web Services Kft. 8 országban 15 nyelven működtet mintegy 50 webes felületet, elsősorban az elektronikus kereskedelem területén. Az áruházak a legnagyobb forgalmú napokon 5,000 rendelést fogadnak 100 millió forint értékben.
A sikerek nagyrészt az e-kereskedelem európai és magyarországi előretörésének köszönhető, az évi 30-40%os növekedés hatására az e-kereskedelmi forgalom értéke várhatóan Magyarországon is 10 milliárd forintra növekszik 2004-re.

A Web Services az ünnepi készülődés jegyében a korábbi hagyományoknak megfelelően idén is pro bono segíti a Mikulás munkáját. Részletek a www.mikulas.hu honlapon találhatók.

A Web Services a közelmúltban bevezetett új szolgáltatásai:
• 2004. október: Ajánlott Email szolgáltatás, mely kis és középvállalatok részére kínál mérhető, követhető e-mail marketing ill. hírlevél küldési lehetőséget. www.ajánlott-email.hu
• Keresőmarketing és Web Oldal optimalizálás
• SMS kampányok www.mobilmarketing.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik