Belföld

MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS

A Microsoft amellett, hogy rugalmas szoftvertechnológiákat kínál, üzleti megoldásaival is segíti a vállalatokat a megalapozottabb, gyorsabb, sikeresebb döntéshozatalban.

MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS 1

A Microsoft vállalatirányítási szoftverei és a kapcsolódó megoldások támogatják a kis és közepes méretű szervezeteket az ügyvitel automatizálásában, a nyereségesebb működésben és növekedésük felgyorsításában. A Microsoft Business Solutions alkalmazásai átfogóan optimalizálják a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az üzleti adatelemzés, a humán-erőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátásilánc-kezelés, az e-kereskedelem és a termelésirányítás terén. Azáltal, hogy alkalmazottaik, ügyfeleik és beszállítóik korszerű megoldásokkal kommunikálhatnak és működhetnek együtt egymással, a vállalatok időben reagálhatnak, megalapozott stratégiákat dolgozhatnak ki és azokat kellő gyorsasággal hajthatják végre.

A Microsoft Business Solutions megoldásait a kis- és középvállalatok igényeinek megfelelően tervezték, fejlesztették és zökkenőmentesen együttműködnek a Microsoft más termékeivel (pl. Office és Windows). A megoldáscsomag forgalmazásáról hivatalos értékesítési partnereink hálózata gondoskodik. Partnereink az ügyfelek igényeihez szabott speciális szolgáltatásokat és támogatást biztosítanak.

A Microsoft Business Solutions megoldásaihoz számos iparági és kiegészítő partner megoldás létezik, melyek közül már Magyarországon is elérhetőek a húsipari, gépjármű-kereskedelmi illetve a kiskereskedelmi, bolti kasszarendszer megoldások. Léteznek továbbá megoldások jövedéki termék előállítók és forgalmazók részére, mezőgazdasági termelőkre, közüzemi tevékenység kezelésére és további számos speciális horizontális és vertikális igényre.


MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS 2

Microsoft Business Solutions – Navision

A Microsoft Navision olyan integrált vállalatirányítási megoldás, amely a növekvőben lévő vállalatok válláról leveszi a fölösleges adminisztrációs terheket, hogy üzleti tevékenységük fejlesztésére koncentrálhassanak. Ideális azon cégek számára, amelyek gyorsan bevezethető, kevés betanulást igénylő és könnyen kezelhető, egy csomagban elérhető megoldást keresnek, amelynek konfigurálása és karbantartása csak minimális mértékben szakítja meg a szokásos üzletmenetet.

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra: http://www.microsoft.com/hun/BusinessSolutions/termekek/Navision

Microsoft Business Solutions – Axapta

A Microsoft Axapta olyan integrált vállalatirányítási rendszer, amely különösen erős a termelésirányítás és az e-business terén. Nyílt, méretrugalmas platformot nyújt, amelyre integrált és egyedileg adaptálható funkciók épülnek. A Microsoft Axapta a közép- és nagyvállalatoknak biztosítja a nemzetközi piac lehetőségeinek kiaknázását és az ehhez szükséges versenyelőnyt.

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra:
http://www.microsoft.com/hun/BusinessSolutions/termekek/Axapta


MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS 3

Microsoft Business Solutions – CRM

A Microsoft CRM olyan hatékony eszközt ad a vállalatok kezébe, amellyel integrálhatják és automatizálhatják folyamataikat az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálása, támogatása érdekében. A technológia az ügyfelet, a vele folytatott kommunikációt és interakciót, valamint az értékesítési és vevőszolgálati folyamatok menedzselését állítja szinte az összes tranzakció középpontjába, ezáltal biztosítva az egységes és naprakész információ megosztását azon alkalmazottak között, akik erre támaszkodva a lehető legjobb szolgáltatást nyújthatják az ügyfeleknek.

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra:
http://www.microsoft.com/hun/BusinessSolutions/termekek/crm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik