Belföld

A Magyarországi Nemzeti- etnikai Kisebbégek Érdekvédelmi Egyesületének felhívása

A MAGYARORSZÁGI NEMZETI- ETNIKAI KISEBBSÉGEK ÉRDEKVÉDELMI EGYESÜLETE FONTOSNAK TARTJA , HOGY NE FELEDKEZZÜNK EL A HOLOCAUST ROMA ÁLDOZATAIRÓL SEM 2004.OKTÓBER 15-ÉN.

A Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete fontosnak tarja , hogy 2004. október 15-én a Holocaust roma áldozatairól se feledkezzünk meg , ezért a Terror Háza előtt meggyújtjuk a negyedik szál gyertyát is .Ezért felhívással fordulok minden roma és nem roma emberhez , hogy személyesen is ítélje el az újra éledő fasizmust 2004.október 15-én a Terror Házánál , ahol meggyújtjuk a negyedik szál gyertyát . A rendezvényt a MZSIHISZ – szel közösön helyszínen a Hősök terén 16 órától kezdjük .
Az ellendemonstrációra várunk mindenkit, aki hisz a demokratikus jogállamban és elítél bármilyen társadalmi kirekesztést , vagy arra uszító nézetet . Kérek továbbá mindenkit aki nem tud Budapestre utazni , hogy saját településén emlékezzen a náci borzalmakra ezen a napon és vegye figyelembe a rasszizmus veszélyességét az év minden napján .
Tisztelettel :
Száva Vince ÉKE országos elnöke

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik