Belföld

Gólkülönbséget javítanának Zidanék

Amennyiben a címvédő legalább egy döntetlent elér az acélosnak éppen nem nevezhető svájci együttes ellen, máris továbbjutónak érezheti magát. Ehhez azonban több kell, mint a horvátok ellen.

A horvátok szerint ugyanis a kékek kizárólag a játékvezető jóindulatának köszönhették, hogy egyáltalán pontot szerezhettek a szenzációs második félidőt produkáló Baric legénység ellen. Persze a papírforma így is francia sikert jósol, a vereség meg annak tükrében különösen megdöbbentő lenne, hogy az alpesieknek két mérkőzés alatt nem sikerült gólhelyzetig jutniuk.
A honi közvéleményt sem bűvölte el Santini mester csapatának legutóbbi fellépése, ezért a honi közvélemény megnyugtatása érdekében is sima, gólzáporos győzelemre törekednek majd a gallok.

Újabb fordulat történt Frei köpése ügyében. Mint tudott, az UEFA elutasította azt a videofelvétele alapján történő feljelentést, miszerint a svájci középpályás leköpte volna David Beckhamet. Ma reggel azonban újabb felvételek kerültek elő, ezért újratárgyalják az esetet. Döntés délutánra válrható.

Svájc-Franciaország 20.45, Coimbra

A találkozót a FigyelőNet élőben közvetíti!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik