Belföld

100 MB ingyen tárhely a Yahoo Mailen

Korábban a Google jelentette be, hogy email-szolgáltatást indít, 1 gigabyte szabad tárhellyel. Most a Yahoo közölte a személyes levéltárak kapacitását 100 megabyte-ra növeli.

A Yahoo kedden kezdte meg, és az év végéig minden felhasználójának 100 megára bővíti mailboxát. (A Mail Plus nevű fizetős szolgáltatás esetében pedig 2 gigabyte-ot kaphatunk évi 20 dollárért.)

A Yahoo kedden San Franciscóban azt is bejelentette, hogy szabaddá tesz több tízmillió e-mail címet, amelyet “tulajdonosai” már régebb óta nem használnak. Mindezekkel az újításokkal a Yahoo felhasználói kívánságainak tesz eleget – közölték.

A Yahoo 39,8 millió felhasználóval az első számú ingyenes e-mailes szolgáltató, a Microsoft hotmail-szolgáltatása követi őt 34,6 millió felhasználóval.

Áprilisban a keresőt üzemeltető Google adott lökést a versengésnek azzal, hogy bejelentette: Gmail néven saját ingyenes levelezési szolgáltatást indít be 1 ezer MB tárolókapacitást ajánlva fel a felhasználóknak úgy, hogy a levelekhez hirdetéseket mellékel majd. A Gmail fejlesztése jelenleg kísérleti fázisban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik