Belföld

Fizetős szolgáltatás a rendszerhibák keresésére

A CA kedden indította el eTrust Managed Vulnerability Service néven új előfizetéses szolgáltatását, mely segít a cégeknek a sebezhetőségek feltárásában és kijavításában.

A szolgáltatás ára hálózati csomópontonként 80 dollár egy évre 5000 csomópont esetében. Rich Ptak, a Ptak Noel and Associates elemzője szerint a szolgáltatás azért egyedi az iparban, mert lehetővé teszi a hálózati sebezhetőségek közös kezelését.

A kanadai repülőgépgyártó cég, a Bombardier amilyen gyorsan csak lehet igénybe kívánja venni a szolgáltatást 35 ezer felhasználója számára – már csak azért is, mert a cég a CA termékek teljes skáláját használja. Alain Paquette, a Bombardier infrastruktúra igazgatója elmondta, hogy a CA sebezhetőségi szakértőinek igénybe vétele felszabadítja a Bombardier informatikusait, akik szorosabban vett feladataikra koncentrálhatnak.

A CA a szolgáltatás bejelentésével egy időben mutatta be új biztonsági berendezését, az eTrust Vulnerability Manager r8-t, melyet a sebezhetőség felmérésére, kijavítás és konfiguráció kezelésre, kompatibilitás-elemzésre és automatikus javításra lehet használni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik