Bár sok gasztronómiai fesztivált szerveztek már mediterrán hangulatban – többek között francia, spanyol és görög napokat -, mégis a szállodában lakó vendégek és a budapesti inyencek, az olasz konyha remekeit értékelték eddig a legjobban.
A Francia Étteremben március 23. és 28. között Tommaso eredeti olasz receptjei kelnek életre: fatüzelésű kemencében sült tengeri halak és húsok, friss paradicsommal, olivával, finom sajtokkal és zöldfűszerekkel ízesített tészták, könnyű, tenger gyümölcsiből készült étkek és ellenállhatatlan desszertek. Az olasz konyha szerelmeseit délben és esténként várja az étterem, majd március 28.-án egy igazi olasz hangulatú Családi Vasárnapi Ebéddel bővül a kör az Atrium Terrace Étteremben. A Focaccia háza táján, az idén még más gasztronómiai fesztivált is terveznek, már most előkészítik az őszi francia hetet.