Belföld

Megjelent Molnár Tamás: Szexbajok. A szexuálpszichológus tanácsadásai c. könyve

Igényes kivitelben, 30 szép erotikus fotóval 150 oldalon megjelent könyvben Molnár Tamás a szexkultúra terjesztésének elkötelezett híve betekintést nyújt a szexuális zavarok kialakulásába, kezelésébe. A könyv 2780 Ft.

Igényes megjelenésű és szókimondó, lényegre törő kézikönyv. A szexuálpszichológus szerző betekintést nyújt a szexuális működési zavarok lehetséges okaiba. Pl. neveltetés, elfelejtett traumák, tudattalan védekezések, szorongások. Egyben kiutat is mutat: milyen pszichoterápiás vagy szexterápiás módszerekkel lehet elindulni a tünet megszüntetéséért. Levélváltásokat olvashatunk tipikus és gyakori szexuális gondokról. Konkrét technikák érthető leírásai gazdagítják a könyvet. Ilyen tbk. a Kegel gyakorlatok, a start-stop technika, vagy az elszorításos technika leírása. Segít a közös gondolkodásban akár orgazmus zavarról, vaginizmusról, korai magömlésről, merevedési gondról, pszichés meddőségről, akár párkapcsolati krízisről van szó.
Tágítva a szexkultúrát könyv- és cikkajánlókat, -kritikákat, -elemzéseket találunk a második részében. Egy nem szokványos, részben vitára ösztönző szex-teszt található a könyv végén.

Keresse könyvárusoknál!

( Kereskedők, könyvesboltok megrendelhetik:
Sunbooks Kft. 1137 Szt. István krt. 18. T: 1/452-1770 )

Ajánlott videó

Olvasói sztorik