Belföld

Titkos hanganyagok Diana hercegnőtől

Újabb dokumentumfilm készült Diana hercegnőről. Ezúttal azonban új tényekre derült fény, mert az anyagot a tragikus körülmények közt elhunyt hercegnő titkos hangfelvételeiből állították össze.

A minap bemutatott filmben titokban rögzített hangszalagokról játszottak be részleteket és hozzá bőséges videoanyagot is láthattak a nézők. Megszólaltak barátok, és ismerősök, elemzők, és a királyok, hercegek, grófok világát ismerők. Lady Diana Spencerről, a néhai walesi hercegnőről mutatott be csütörtökön különlegesnek ígért, és valóban nagyon érdekes riport-dokumentumfilmet az NBC tévécsatorna Diana hercegnő és a titkos magnószalagok címmel.

Hat esztendővel tragikus halála után mutatták be ezt a riport-dokumentumfilmet, amelyben először kerültek nyilvánosságra olyan hangfelvételek, amelyek titokban készültek ugyan, de Diana hercegnő mintegy tollba mondta életét ezeken. A filmszalagok jó része már ismert volt, tulajdonképpen a Morton-könyv, amely Diana életéről szólt, ezeknek a videoszalagoknak egy részére épült.

Ami újdonság volt a csütörtöki filmben, az tulajdonképpen a hangszalag, amelyre Diana az életét mondta el. A dokumentumfilm két részes, csütörtökön az első részt vetítették. A hangszalagokon Diana emlékezik egész életére, gyermekkorára, amely szomorúnak ítéltetik, boldogtalannak, állandóan kiabáló édesanyjára, széthulló családjára, sőt, azt mondja, hogy Károly herceggel kötött házasságát már az esküvő előtt sikertelennek tartotta, már az esküvő előtt rájött ugyanis, hogy Károlynak változatlanul viszonya van Camillával. Nem is akart hozzámenni, de a nővére, Sarah Spencer, akinek Károly herceg egyébként korábban udvarolt, azt mondta neki, ezt nem teheted meg, a boltok már tele vannak olyan bögrékkel, amelyekre a ti képeiteket másolták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik