Belföld

Az ALERANT Rt. lett a Hivatalos BEA Oktatási Központ, a „BEA Authorized Trainig Center” Magyarországon

Az Alerant Rt. szakmai tudásának és elkötelezettségének újabb elismeréseként a BEA Systems képviselői megállapodást írtak alá az Alerant Rt.-vel 2004. február 26-án, Budapesten, amely szerint az Alerant Rt. lett Magyarországon a „Hivatalos BEA Oktatási központ".

Ezzel az Alerant Rt. kiterjeszti a BEA termékekkel kapcsolatos szolgáltatásait: a BEA magyarországi disztribútora és technológiai központja jogot kapott a hivatalos BEA oktatási anyagok és segédeszközök felhasználásával, minősített oktatók által tartott tanfolyamok szervezésére is. Az első tanfolyamok 2004 második negyedévében indulnak.
Az Alerant Rt. ezen a területen is szorosan együttműködik a HP Magyarországgal, illetve annak oktatási üzletágával.

Az Alerant Rt.-ről:
Az Alerant Rt. 2003 őszén alakult J2EE alapú nagyvállalati informatikai rendszerek fejlesztésére, ilyen típusú fejlesztések támogatására. A BEA Systems értékelve az Alerant szaktudását és elkötelezettségét, az Alerant Rt.-t választotta magyarországi disztribútorának és technológiai központjának. Az Alerant tevékenységének középpontjában a BEA Systems termékeinek magyarországi elterjesztése áll, amelyet magas színvonalú szolgáltatásokkal támogat. Ennek érdekében az Alerant Rt. stratégiai megállapodást kötött a HP Magyarország Kft.-vel a BEA termékekhez közösen kínált szolgáltatásokra.

A BEA Systems-ről:
A BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS) a világ vezető alkalmazás infrastruktúra szállító cége, a világon több mint 15000 felhasználóval, akik között megtalálható a Fortume 500 cégeinek jelentős része. A BEA, terméke a WebLogicŽ és a TuxedoŽ elismert márkanevek az üzleti világban. A cég központja San Jose-ban található az Egyesült Államokban, a világon 75 leányvállalata működik 34 országban.

Szabó Tamás
Ügyvezető igazgató
Alerant Rt.
1117 Budapest, Infopark Sétány 1. Tel: (1) 205-0055

A sajtóközleményt kiadta:
Marketing Kommunikációs Intézet Kft.
Ábrahám Katalin
e-mail: kabraham@mkimarketing.hu
Tel/fax: 340-3704
Mobil: 06 30 9920-887

Ajánlott videó

Olvasói sztorik