Belföld

A Microsoft javítások meglétét ellenőrzi a McAfee ePolicy Orchestrator új komponense

A Network Associates új komponenssel bővítette ki piacvezető ePolicy Orchestrator termékét.

A System Compliance Profiler ellenőrzi a telepített Microsoft javításokat és pótolja a hiányosságokat.

A System Compliance Profiler segítségével a szakember gyorsan felmérheti a rendszer gépeire már telepített Microsoft javításokat, pótolhatja a hiányosságokat, csökkentve ezzel a rosszindulatú kódok támadásának kockázatát.

„A nagy és középvállalatoknál általában több csoport felelős a rendszerbiztonság egyes elemeiért” mondja Eric Hemmendinger az Aberdeen Group biztonsági kutatások igazgatója. „A Network Associates új megoldása, a System Compliance Profiler segítségével összehangolja a vírusbiztonsági és az asztali gépekért felelős csoportok munkáját.”

Amikor a System Compliance Profiler elkészíti a rendszer biztonsági profilját, megkeresi a telepített Microsoft javítások számát, fájljait és kulcsait a nyilvántartásban. A letöltött javítások valódiságát ellenőrző funkció szintén része a megoldásnak, megelőzendő azok meghamisítását. Mivel a megoldás a McAfee ePolicy Orchestrator szerves része, a felhasználó a rendszer biztonsági szintjéről egyedülálló grafikus jelentésekből tájékozódhat.

A McAfee Rendszervédelmi Megoldások részei a McAfee vírusirtó megoldások, a McAfee Entercept behatolás megelőző, a McAfee SpamKiller, a McAfee PortalShield és a McAfee GroupShield tartalombiztonsági megoldások, melyek központilag, az ePolicy Orchestrator konzol alól menedzselhetőek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik