Belföld

Egyesül a két legnagyobb magyar digitális nyomda

Egyesül a digitális nyomtatással foglalkozó Prime Rate Kft. és Magyarország legrégebbi, teljes digitális nyomtatási palettát és kötészetet üzemeltető nyomdája, a PXP Rt.

A piaci igények változása indukálta az ofszet fővállalkozói tevékenysége valamint digitális nyomtatási tevékenysége révén ismert Prime Rate Kft. és Magyarország legrégebbi, teljes digitális nyomtatási palettát és kötészetet üzemeltető digitális nyomdája, a PXP Első Magyar Digitális Nyomda Rt. tulajdonosi szintű összeolvadását – közölte a két cég közös kommünikéjében.

A részvényvásárlás illetve tulajdonosi kör egyesülése révén létrejött cégcsoport nemcsak Magyarország, de a régió meghatározó digitális nyomdája lett. Mindemellett ofszet fővállalkozói tevékenységének erősítésével a hagyományos nyomdai területeken is meghatározó szerepet játszik.

A két cég idei évre várt együttes árbevétele meghaladja a kétmilliárd forintot. Logisztikai rendszerük lehetővé teszi a „just in time” rendszerű gyárszállításokat, magában foglalja az ügyféladatbázisok kezelésétől, megszemélyesített anyagok előkészítésétől kezdve a külföldi szállítások vámolásáig az összes fellépő megrendelői igény magas szintű kiszolgálását. Mindezzel elsőként valósítják meg hazánkban a technológiafüggetlen, széles spetrumú nyomdai szolgáltatóház koncepcióját – írja a két cég közös közleménye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik