Belföld

MeH: Kulcsár nem járt a kormányüdülőben

A balatonőszödi üdülő regisztrációs rendszerében a kormányváltás óta nem szerepel Kulcsár Attila neve, vagyis hivatalosan biztos hogy nem léphetett be a kormányüdülő területére, Demeter Ervin ezzel kapcsolatban "újra blöfföl" - közölte a Miniszterelnöki Hivatal (MeH).

A közlemény szerint Demeter Ervin fideszes képviselő Kulcsár Attila balatonőszödi látogatásával kapcsolatos állításairól csak a sajtón keresztül szerzett információt a MeH, “hiszen levél még nem érkezett” a képviselőtől.

“Annak ellenére, hogy így különösen is megkérdőjelezhető az állítás komolysága, a Miniszterelnöki Hivatal ellenőrizte a tényeket, és sajnos ezek ismét cáfolták a képviselő urat: az üdülő regisztrációs rendszerében ugyanis a kormányváltás óta nem szerepel Kulcsár Attila neve, vagyis hivatalosan biztos, hogy nem léphetett be a balatonőszödi üdülő területére” – olvasható a kommünikében.

“A valóság tehát az, hogy Demeter képviselő úr újra blöfföl, elméleteket gyárt, valótlanságokat állít” – tartalmazza a közlemény, hozzátéve: egy képviselőtől pedig – különösen egy korábbi titokminisztertől – éppen az ellenkezője lenne elvárható, a közvélemény korrekt tájékoztatása.

Demeter Ervin csütörtökön az MTI-nek azt mondta: Kulcsár Attila, a K and H Equities több milliós sikkasztással gyanúsított brókere több alkalommal az őszödi kormányüdülőben felelős vezetőkkel tárgyalt. A volt titokminiszter csütörtökön ebben az ügyben írásbeli kérdést intézett Kiss Péter kancelláriaminiszterhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik