Belföld

Zöld szám: bárki adhat ötletet a PM-nek a kiadáscsökkentésre

A mai napon déli 12 órától él a Pénzügyminisztérium ingyenesen hívható telefonszáma, amelyen az állampolgárok elmondhatják ötleteiket, elgondolásaikat a költségvetési kiadáscsökkentéssel kapcsolatban.

A 06-80-204-398 telefonszámon a PM munkatársa, vagy üzenetrögzítő áll a telefonáló állampolgárok rendelkezésére. A telefonszám az igények szerint előreláthatólag több hétig működik majd, ezért a kezdeti esetleges túlterheltségre való tekintettel a minisztérium kéri, aki teheti, ne feltétlenül az első percekben, órákban, napokban akarja megosztani gondolatait.

A zöld szám mellett a Pénzügyminisztérium honlapján fórumot nyitottak ugyanebben a témában, az itt összegyűlő ötleteket a tervezés során éppúgy figyelembe veszik, mint a zöld számra érkezett elgondolásokat. A fórumot moderálják, ezért a kiadáscsökkentő ötletek a beírásuk után némi időeltolódással jelennek meg a honlapon.

A fórumon kívül a takarekossag@pm.gov.hu emailcímre is küldhetik az ötleteket azok az internetezők, akik nem feltétlenül akarják megosztani gondolataikat a nagy nyilvánossággal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik