Belföld

Új csatornákat nézhetünk 2004-ben

Új programokkal jelentkeznek az új évtől a tarifáikat 10-11 százalékkal emelő kábelszolgáltatók. A többnyire magyar nyelven is sugárzó kábeltévék elsősorban a német nyelvű adók helyén jelentkeznek.

A kifejezetten európai filmeket sugárzó, hivatását szóismétléssel is nyomatékosító Europa Europa filmcsatornával bővül a UPC Magyarország kábelszolgáltató kínálata 2004-ben. Szűcs László, a társaság szóvivője lapunknak elmondta: a korábban Le Cinemának nevezett csatorna műsorainak nagy része magyar nyelvű lesz.

Az eddiginél jóval több helyütt lesz elérhető az alapcsomagban a nőknek szóló magazinműsor, a Club, valamint az Extreme Sport és a PAX is. Szűcs László hangsúlyozta: az induló új programok elsősorban német nyelvű adók helyett kerülhetnek fel a szolgáltató kínálatára, a német nyelvű csatornákból ugyanis még jelenleg is több elérhető a UPC-n. Jelezte azt is: az ősszel indult Humor 1 a Vox helyén került a kínálatra.

A MatávkábelTV kínálata januártól az f+ filmcsatornával és a legtöbb helyen a Minimax megosztott műsorsávján jelentkező m+ csatornával bővül majd. Rajki Annamária, a társaság marketingigazgatója elmondta azt is: az év elejétől elindul a 75 százalékban magyar nyelvű Travel utazási csatorna is az orosz közszolgálati adó, az ORT 1 helyett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik