Belföld

Nem tart több konferenciát Európában az SAP

Ügyfelei visszacsatolására válaszul a német üzleti szoftver óriás úgy döntött törli rendezvénynaptárából az európai Sapphire felhasználói konferenciát, és inkább helyi fórumok sorát rendezi meg, közölte a cég szóvivője, Laurie Doyle Kelly.

Ez év folyamán már felvetődött, hogy az SAP csak a páratlan években rendezi meg az európai Sapphire-t, míg a páros években pedig helyi fórumokra kerülne sor. „Az európai felhasználók azonban értésünkre adták, hogy jobban kedvelik a helyi fórumokat, amelyek saját nyelvükön zajlanak, és specifikus igényeikre fókuszálnak”, mondta Doyle Kelly. „Magunk is úgy látjuk, hogy hatékonyabban tudunk kommunikálni velük ebben a formában.” A helyi fórumoknak nem Sapphire lesz a neve.

Az USA-beli Sapphire viszont éves felhasználói konferenciává lép elő, ahová az egész világról örömmel várnak vendégeket. A következő rendezvényre májusban New Orleansben kerül sor. Megmarad a japán Sapphire is, az azonban inkább „regionális show”, állította Doyle Kelly, hiszen „japán nyelven zajlik, és s japán felhasználók igényeire koncentrál”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik